3 plans per a viatjar en ferri per Nadal

Rutes | Desembre 16, 2022

Estem al desembre i el nadal estan molt a la vora i amb elles uns dies de desconnexió i vacances per a molts. Són moments per a estar amb família i amics, per a descansar, però sobretot per a viatjar. Per aixó us donem algunes idees per a viatjar amb ferri en nadal, ja sigui una escapada esportiva, per a estar en família o un viatge d’aquests que mai s’obliden.

Encara que el nadal no és l’època de l’any més barata per a viatjar, la veritat és que viatjar en ferri és molt més econòmic que amb avió i a més es converteix en una época especial. És un moment ideal per a agafar el pr`óxim ferri i trencar amb la rutina i gaudir dels últims dies de l’any que tanquem i dels primers de l’any d’una forma i en un lloc diferent de l’habitual, i és que viatjar és una experiència fantàstica.

3 plans per a viatjar en ferri per Nadal

Amb qui tu vulguis amb aquest amic o amiga, parella, família o solos,tria com vols viatjar.

Tria una ciutat

Si el que t’agrada són els mercats nadalencs i les llums de la gran ciutat, aquest ambient únic per aquestes dates, el tens molt fàcil, agafa el ferri que va a Barcelona, València o Dénia, agafa el ferri que va a Barcelona, Valencia o Dénia, si t’interessa saber més sobre aquest ferri, llegeix el nostre post.

O si et ve de gust més visitar els mercats ambulants de Nadal a Formentera, Eivissa, Mallorca o Menorca, és el millor per a provar la seva gastronomia i conèixer la seva artesania.

Sens dubte, quasevol dels llocs que hem esmentat és una bona opció per a viatjar per Nadal.

Estacions d’esquí

És un clàssic per Nadal, practicar l’esport que més t’agrada en les estacions més pr`oximes a Barcelonacom l’Estació Port del Comte, estació La Molina, Vaqueira Beret, Vall de Núria…. són alguns dels llocs que pots anar si ets amant de l’esquí.

A més, durant cap d’any les estacions d’esquí solen muntar les seves festes, encara que l’endemà tothom vol aprofitar i esquiar.

Anar a la montanya

Anar-se a descansar fora de la ciutat és un altre dels millors plans per a viatjar en nadal, visitar la Serra de Tramuntana a Mallorca, i aprofitar per ajuntar-se amb els amics o amb la família, i gaudir d’aquest encant que ens donen els pobles és una opció realment atractiva per a molts. Aquests moments al voltant de la xemeneia oblidant-se de l’estrès i de les presses en un lloc, on tot va més lent, provar menjar casolà, passejar respirant l’aire pur de la muntanya, fer excursions són algunes raons per la qual moltes persones trien aquest tipus de vacances nadalenques.

A més, acomiadar l’any i fer una festa privada, és un pla molt divertit, i no és una escapada massa cara del que sortirà en altres, com a l’estiu.

En la costa de la Tramuntana enfront dels penya-segats (Mallorca)

Si estàs pensant, a reservar el teu pla per a aquest Nadal, recorda que amb Próximo Ferry tienes todas les companyies de ferri al teu abast, compara i aconsegueix el millor preu aquí.