Ferri Dénia Formentera: Horaris i ofertes

Rutes | Novembre 15, 2022

Estàs pensant a reatlizar una escapada, amb el ferri que connecta la península directament amb Formentera, sense realitzar transord a Eivissa, directe i en només 2 hores.

Continua llegint, et donem tota la informació que necessites per a planificar el teu viatge.

Només hi ha una naviliera que fa la connexió directa a Formentera i Península, sense haver d’agafar un altre ferri a Eivissa a destí, i és Baleària.

Consells per a planificar el teu viatge amb el ferri Dénia Formentera

  • Com anar de Dénia a Formentera?
  • Quan és millor viatjar en Ferri des de Dénia a Formentera?
  • On allotjar-se a Dénia per agafar el ferri Dénia Formentera?
  • On agafar el ferri de Dénia a Formentera?
  • Quant costa viatjar en ferri?
  • Si viajges amb nens
  • Si viatjar amb el teu vehicle
  • Acomodacions a bord del ferri a Formentera
  • Viatjar amb mascota
  • On reservar els bitllets?
  • Consells per viatjar en el ferri Dénia Formentera

Com anar de Dénia a Formentera?

La companyia naviliera Baleária, posa en marxa un servei de Fast Ferri per a connectar, de manera directa, el port de la Península a Dénia amb l’illa de Formentera, però també tens l’opció d’anar amb ferri a Formentera amb transbord a Eivissa, en aquest ferri tens l’opció de viatjar en cabina.

Quan és millor viatjar en Ferri des de Dénia a Formentera?

Sens dubte, la millor època del’any és des de SetmanaSanta a octubre, pel bon temps, és molt agradable viatjar amb vaixell, i la naviliera que connecta els ports de Dénia i Formentera, només operava aquests mesos, ara com a novetat per la demanda en aquesta línia, la mantenem tot l’any, així que quan vulguis pots viatjar tot l’any.

Formentera

On allotjar-se a Denia per agafar el ferri Dénia Formentera?

El port de sortida des de la Península és Dénia, per la qual cosa, si vens de Formentera o sals des del port de Dénia, si estàs pensant a passar una nit a Dénia, per a descansar no tindràs problemes a reservar en algun hotel pròxim al port per a poder anar caminant i oblidar-se del cotxe.

Hi ha diversos hotels per la zona i de diversos preus, com l’Hotel el Raset, amb vista al port, costa entorn de 100€ o l’Hotel Costablanca amb una ubicació prop del carrer principal, on està tota la zona de gastronomia que admet mascotes i costa l’habitació 59€, en temporada alta poden variar els preus i t’aconsellem reservar amb antelació.

On agafar el ferri de Dénia a Formentera?

El port de sortida és des de l’estació marítima del port de la Savina, i des de Dénia, en el Moll de la Pansa s/n, tens la direcció aquí.

Quant costa el ferri Dénia Formentera?

Si no ets resident a Formentera, la tarifa mitjana en aquesta línia és de 106€ aproximadament, si resideixes a Formentera pots obtenir una tarifa molt més econòmica.

A l’estiu, tens l’opció de comprar l’excursió en el dia des de la Península, amb embarcament a les 08h00 i retorn a les 23h30 al Port de Dénia. El cost és de 80€ anada i tornada per persona al juliol.

T’ho recomanem, és la forma més barata de descobrir Formentera en ferri.

El trajecte amb vaixell dura 2h, se’t passarà volant prenent un café, llegint o escoltant música.

Si viatges amb nens

Aquest ferri ofereix entreniment a bord i connectivitat a través del senyal WIFI del vaixell, una xarca a la qual podràs accedir a través de la compra de bons per a connectar-te durant tot el viatge a més del contingunt audivisual per a tots els dispositius a la carta, amb gran contingut: cinema, sèries, llibres, premsa i revistes.

I a més, amb la llibertat de moviment en viatjar en ferri, podràs gaudir d’un viatge més tranquil.

Viatjar amb nens

Si viatges amb el teu vehicle a bord et recomanem:

Arribar amb l’antelació suficient per a trobar el lloc on deixis el teu vehicle per a embarcar-lo a bord del ferri, pensa que si viatges amb acompanyants ells pujaran per l’accés a passatge, però el conductor embacarà amb el vehicle per l’accés a celler.

Has d’estar una hora abans de la sortida del ferri, si embarques amb vehicle.

Prepara el teu equipatge de mà amb el necessari, una vegada que deixes les teves maletes en el cotxe, i s’inicia la travessia, ja no pots accedir al teu cotxe.

Si el teu destí és Formentera, i viatges en temporada alta del 15 de Juny al 15 de setembre, hauràs de reservar plaça aquí, web de reserves per a circular per Formentera.

Després de realitzar aquesta gestió, en la mateixa web podràs comprovar amb la matrícula l’estat d’autorització d’entrada a l’illa, també tens l’opció de llogar allí per a no seguir aquests passos o moure’t en bus, et deixem total la info aquí.

Els automòbils 100% elèctrics (emissions zero) a Formentera, viatgen gratis, només has d’aportar la fitxa tècnica on aparegui emissions de C02CERO, de no poder acreditar-ho el cost és 0€.

Pàrquing abans d’embarcar en ferri

Pàrquing del port d’Eivissa – Botafoc-

Al port podràs accedir en bus i taxi, peró si vas amb cotxe trobarás un pàrquing gratuit just davant de l’estació marítima.

Pàrquing del Port de Dénia

Hi ha un pàrquing d’estades curtes que pots deixar el cotxe màxim una hora de temps, per a recollir les targetes d’embarcament i un altre de llarga estada en el qual pots deixar el teu vehicle aparcat fins que tornis del viatge, recorda que els primers 45 minuts són gratuits en tots els estacionaments, per`ò després la tarifa 24h és de 12€.

Acomodacions a bord del ferri a Formentera

Pots descansar en l’acomodació estàndard, butaca, o la butaca superior més còmoda en pell sintètica i inclinable per a descansar, de manera opcional aquest ferri disposa de la butaca VIP, també molt còmodes i inclinables amb accés a una terrassa per a gaudir de l’exterior del vaixell.

I finalment, l’acomodació de Lobby Bar, en els espais oberts i taules de lliure accés per a tots els passatgers.

Viatjar amb mascota

Hi ha un espai habilitat a la terrassa, amb casetes de calma, de diferents grandàries, perquè els animals se sentin assegurances durant el viatge.

On puc reservar els bitllets del ferri i de Dénia a Formentera?

En Pr´óximo Ferry, pots reservar el bitllet per a viatjar amb el ferri que connecta Dénia amb Formentera, pots trobar tots els itineraris en ferri des de la Península fins a Balears, compara els horaris i reserva el teu bitllet en 3 clics.

Consells per a viatjar en el ferri Dénia Formentera.

Comprova que portes la documentació d’identitat, i la del teu cotxe si viatges amb ell.

Aprofita per a portar la targeta electrònica en el teu mòbil, i evitar els temps d’espera en taquilla.

Acudeix a l’embarcament amb la suficient antelació

I gaudeix de la llibertat de viatjar en ferri. Bon viatge!