Platja de Ses Illetes

Próximo Ferry | Gener 13, 2023

La Platja de Ses Illetes la reconeixeràs per les seves aigües cristallines, tranquiles i de poca profunditat, i també perquè és la platja més instagrameable a Formentera. Si estàs pensant a fer una escapada continua llegint!

On està la playa de Ses Illetes?

Està en el nord de Formentera, al Parc Natural de Ses Salines d’Eivissa i Formentera, és una zona protegida, reconeguda com a Patrimoni de la Humanitat des de 2001.

Tens 450 metres de platja, dividida en dos trams a causa de la seva formació rocosa situada en el centre.

És famosa per les seves aigües cristallines i sorra blanca, t’aconsellem que a l’esser una platja tan visitada, planifiquis la teva escapada en temporada mitjana-baixa, el seu clima és suau pel que convida a visitar-la durant tot l’any.

L’ideal seria visitar-la en els mesos de juny i setembre, finals d’abril o maig, també és un bon moment, encara que pot haver-hi algun dia que no et permeti banyar-te sols passejar per la platja.

Com arribar a Ses Illetes Formentera

Si agafes el ferri a Eivissa, arribaràs al port de La Savina, aproximadament, la platja de Ses Illetes, es troba a 5 km.

Amb bici arribaràs aproximadament en 15 minuts i amb moto en uns 10 minuts.

T’aconsellem que la visitis amb bici, també pots fer-ho amb cotxe o moto, però per a entrar has de pagar una taxa de 6€ pel cotxe i 4€ amb moto i el pàrquing sol estar complet (en temporada alta). L’accés a peu o amb bici és gratuït.

Els cotxes elèctrics esta exempts, no paguen res.

Una altra manera d’arribar és en táxi o amb autobús, els horaris actualitzats per a moure’t per Formentera en bus, els pots trobar aquí.

El bus turístic L3, una línia que uneix a la platja de illetes amb el Port de Formentera (La Savina) cada mitja hora i amb el qual també et pots desplaçar a la Platja de Es Pujols, el mirador i el Faro de la Mola, els llocs que no et pots perdre a Formentera.

Els trajectes solen ser curts de 15 minuts i el billet d’anada i volta està entorn dels 8€.

Recorda que si viatges amb la teva bici en ferri, no et costarà res embarcar-la en el ferri Eivissa Formentera, fins i tots des del Port de Dénia, pots anar directament a Formentera amb la teva bici a bord, una vegada que arribis a port tens un carril bici destino Ses Illetes que va pel Parc Natural gaudint d’un paisatge increible.

Pots reservar i comparar les navilieres que van des d’Eivissa a Formentera, en la nostra webaquí.

Que pots fer a la platja de Ses Illetes

Pots practicar tub respirador, i veure la seva gran vida marina, acostar-te a les praderes de posidònia, que són les que mantenen les aigües cristallines d’aquesta platja i amb les aigües cristallines d’aquesta platja i amb aquesta gamma de tons turquesa que la fa única.

També pots realitzar paddle surf, busseig, entre moltes altres activitats o simplement gaudir de l’entorn, prendre el sol i llegir algun libre per a desconnectar.

Si busques els millors llocs per a veure la posta del sol a Formentera, no t’ho perdis, queda’t en Ses Illetes, és el lloc perfecte per a veure el millor vesprejar de Formentera.

On menjar en Ses Illetes

A Formentera tens una gran varietat d’oferta gastronòmica, t’indiquem els restaurants més pròxims a platja de Ses Illetes:

Juan i Andrea, a 0.1 km de la platja, amb una ubicació extraordinària, i el Restaurant Es Ministre, a 0.2 km, al costat de l’últim pàrquing i Es Moli de Sal a 1 km de la platja, a prop es troba el Restaurant Pirata.

Els restaurants més al sud són el Tauró i el Petó, on els visitants diuen que podràs provar les millors paelles de Formentera.

En la zona de la platja de Llevant, prop de Ses Illetes, està el restaurant Tanga.

Consell per a una escapada a aquesta platja:

T’aconsellem que matinis per a aprofitar el màxim el dia i agafar el primer ferri, mira tots els horaris i l’estat de la mar en la nostra web, i torna amb l’últim ferri de la tarda, per a arribar a Eivissa, d’aquesta manera passràs un dia inoblidable a Formentera, T’esperem!