Guia un dia en Formentera

Próximo Ferry | Gener 27, 2023

Si estàs llegint aquest post és perquè molt aviat viatjaràs a l’illa de Formentera i aquestes planificant el teu viatge.

Gaudir de Formentera en un dia, és fàcil, però t’aconsellem que organitzis molt bé el teu viatge per a no perdre’t res, hi ha tants llocs i consells que ens agradaria que coneguessis abans d’arribar a Formentera.

Et donem una petita guia, perquè puguis organitzar la teva escapada en un dia. Continua llegint!

Arribada a Eivissa

Formentera no té aeroport, l’única manera d’arribar és a través d’un ferri Eivissa Formentera, així que en primer lloc hauràs d’anar al port on salin tots els ferris que van a Formentera, si vols més informació sobre com arribar a l’estació marítima dels ferris Eivissa Formentera, llegeix aquest post aquí.

Per a organitzar el teu trajecte en ferri fins a Formentera, en la nostra web proximoferry.com, podràs consultar en temps real els horaris de totes les companyies que operen entre Eivissa i Formentera, a més de l’estat de la mar en aquest moment, i quin horari té el bus que podràs agafar amb la teva arribada a Formentera… i molta més informació.

La durada del trajecte a l’illa és molt curt, aproximadament 30 minuts, i arribaràs amb el ferri d’Eivissa al port de la Savina, en el nord de Formentera.

Arribada al port de La Savina

En el port de la Savina, és un port molt acollidor, amb tots els serveis al teu abast, restaurants, hotels, apartaments, és bon pla sopar o menjar amb vista a la mar i Eivissa al fons.

Tens la parada de taxis i d’autobussos per a recórrer l’illa, i amb oficines per a llogar cotxes, motos o biciletes. Des d’aquí surt una carretera que uneix amb Sant Francesc, la capital de L’illa.

1r visita Sant Francesc

Si et ve de gust conèixer més una mica de Formentera, fes-te una passejada pels seus carrers i visita l’esglèsia o el seu Museu de Etnografia per a conèixer una mica més de la història de Formentera.

De dilluns a dissabte des de maig a octubre, podràs visitar un mercat d’artesania, on trobaràs productes originals i de gran qualitat.

Si t’apassiona l’art, visita las salas de exposiciones en el Ajuntament Vell y Centre Gabrielet o disfrutar de un buen desayuno o comida en una de las terrazas.

Sant Francesc Javier Formentera

2º visita Cala Saona

Si vols gaudir d’una de les seves cales, Cala Saona és de les més conegudes, a uns cinc quilòmetres de Sant Frances Xavier, una platja molt accessible amb aigües cristallines i un comunicat de roques.

Y per a acabar el dia, recomanem gaudir del Es Cap de Barbaria.

3º visita Es Cap de Barbaria

El capvespre que es veu des d’allí és increïble i la cova que porta a la mar a través d’una escala és molt bonica, val la pena caminar per a veure’l i fer unes fotos o simplement asseure’s i gaudir de les vistes dels penya-segats.

Cap de Barbaria Formentera

Esperem que aquesta guia d’un dia et serveixi d’ajuda, per a passar un dia inoblidable a Formentera, ens veiem aviat!