FORMENTERA ÉS MÉS QUE PLATGES

Has arribat a un lloc en el qual, si corres massa, se t’acabarà aviat l’illa. És millor prendre-s’ho amb calma i descobrir cadascun dels racons de Formentera que esperen, sense pressa, sense aclaparaments, a ser descoberts per l’observador.

Al Blog de Próximo Ferry hi trobaràs algunes idees per gaudir de l’illa de la millor manera. Lluny de sorolls i presses s’obre un món en el que tu, i només tu, seràs el protagonista.

Submergeix-te a l’illa iniciant Un passeig literari per Formentera. “Una llum blanca i encegadora, inundant una atmosfera seca i solar, és la característica bàsica de l’illa”. “Es Cap és un d’aquells paratges que trenquen la general indiferència dels humans envers el seu món quotidià”.

Descobreix un dels llocs més bells del nostre entorn amb un passeig des del torrent de s’Alga a torrent Fondo. El sender per baixar al torrent Fondo no és senzill però ens condueix a un dels varadors més recòndits de Formentera. Passarem prop de la casa d’un prestigiós dissenyador francès, que recorda un temple asteca.

O visita Sant Valero, una cova de pel·lícula. És una de les coves més grans de Formentera amb més de 350 metres de profunditat. Diu la llegenda que el capità de lladres Vicent Pepa va trobar amagatall a les galeries de la cova.

Finalment, et recomanem una gent molt activa. Es tracta de Disfruta Formentera, és un grup creat per a la gent que li agrada fer esport. Fan caminades, caminades en les nits de lluna plena, rutes en bicicleta … cadascú al seu ritme, per gaudir i passar-ho bé.

Formentera és petita, delicada, senzilla, però no te la acabes.